Bikini 2014

Nu börjar det vara dags att fundera över vilken outfit man bör införskaffa sig för att vara snyggast på stranden sommaren 2014. Förutom att se till att ha en snygg och passande bikini ska man också tänka på solens skadliga strålar och skydda sig med både strandklänning, solhatt och så klart solskyddsfaktor.

3652383-girl-on-a-tropical-beach

Strandmodet 2014

Modet 2014 ser ut att vara liknande 2013, där baddräkter är fortsatt trendiga. Även om en ny bikini så klart är ett måste för varje modemedveten tjej inför strandsäsongen och frågan är helt enkelt vilken typ av bikini som passar en själv bäst. Bikinimässigt är bandeubikinin ett väldigt hett tips i år och i butiken Phax Swimwear hittar man de senaste och hetaste strandtrenderna.

Förutom att de rekommenderar just bandeubikinin slår de ett slag för naturliga färger. Turkos och havsblått är exempel på detta, precis som gult och glatt eller djurmönstrade leopardfärger. Även latinska och afrikanska mönster har Phax bestämt sig för att satsa på i år och även om det är vågat att ha på sig det på stranden är det riktigt snyggt och sexigt, vilket så klart är viktigt när man har på sig sin bikini.

Viktigast att känna sig bekväm

Det allra viktigaste man bör tänka på när man handlar en bikini är dock att man känner sig bekväm i den. En bikini utelämnar trots allt stora delar av kroppen och det är lätt att man känner sig nervös över vad andra tycker om sin egen kropp. Även om man bör ta hand om sin kropp så är inte det viktigaste vad andra tycker, utan att man själv är nöjd med sig själv. Välj en bikini som du trivs med, som sitter bra och som du själv gillar.