Dags att ta tag i träningen

Känner du att det är dags att ta tag i träningen? Har du varit en soffpotatis länge nog nu? Du är nog inte ensam att tänka dom tankarna och det kanske är idag du ska göra slag i saken och komma igång och röra på dig lite mer.

Träningskläder

Kolla igen om din garderob vilka träningskläder som finns, kanske det är dags för något nytt? Det kan vara skönt att för göra en nystart med allt. Kasta dina gamla träningsplagg och köp dig något nytt och trendigt. Detta kan säkert hjälpa dig att komma igång.

Träningsform

Till en början så kan det gälla för dig att få upp din kondition och det kan du göra genom promenader. Power Walk kan ge dig en ökning av din kondition, börja i en lagom takt och öka allt eftersom du känner att du orkar. Självklart så ju mer du pressar dig desto snabbar ökar din kondition.

När du känner att du orkar mer så kan du börja med någon annan typ av träning, det kan vara löpning, cykel, simning eller att gå på gym om du känner att det är något för dig. Det ska kännas roligt att träna så försök hitta en träningsform som passar dig.