Det lite lyxigare

Alla kvinnor ska få ha några lyxiga artiklar i sitt ägande. En del saker är kanske onödigt att kosta på sig dyrare varianter av när de billigare fyller samma funktion, men vissa saker är för bra för att köpa billigt. Vilka, undrar ni nu? Jo dessa: 

Hudkrämer

En lyxig, rik hudkräm som doftar gott och gör huden mjuk är alldeles för bra för att slopa. Du ska leva med din hud genom hela livet, det är klart att man ska ta hand om den på bästa sätt. Och om det innebär att lägga några hundringar, kanske en tusing, mer om året för bra produkter, är det värt det.

Bra schampo och balsam

Alla söker efter Hollywoodhåret: det där stylade och glänsande fallet som man nästan tror är naturligt. Vi känner oss tvingade att leva upp till alltför hög, och falsk, standard men i grunden vill håret ha mineraler och vitaminer för att må bra. Och har man näringsrikt balsam och schampo kan man komma ett steg närmre ett lyckligt och vackert svall.

Klädesplagg

Det är en kvinnas rätt att ha ett eller två plagg i garderoben som kostar lite för mycket pengar, men som är desto mer älskat och dyrbart på grund av det. En vacker kappa håller i flera år, speciellt om den är skapt i starkt tyg och med rejäla sömmar vilket man får genom att spendera lite mer. Är man en sommarmänniska borde man kosta på sig en lite lyxigare variant av bikinin eller baddräkten. Något som håller måttet och stilen i flera år framöver. Du har rätten att se lika speciell och dyrbar ut som du känner dig.

Din favoritsyssla

Sist men inte minst har man rätten att lägga lite mer pengar på det som man tycker är mest intressant, roligast och givande i livet. Din favoritsyssla kan vara husdjuren, målning, att snickra eller att fiska. Vad det än är så kostar slutligen en hobby pengar: man behöver material, uppgradera sina äldre modeller och allt eftersom man avancerar i sin hobby behöver man mer saker för att kunna fortsätta. Låt detta kosta: allt som är gratis kanske inte gör en lycklig och kostar det så kostar det. Unna dig det.