Julfest med bästa vännerna

shutterstock_115758409

När det lackar mot jul brukar stressen följa hack i häl. Det är många av oss som har meterlånga listor med alla måsten som ska hinnas med innan julefriden kan infinna sig.

Ta en paus mitt i stressen och unna dig en härlig fest tillsammans med dina bästa väninnor. En enkel och avslappnad sammankomst fixar du med lite mingelmat, god dricka och bra musik, men vill du sätta pricken över i:et kan du fixa en temafest som får alla att kunna koppla av. Här kommer tre förslag på roliga teman som passar till väninnefesten i juletider.

En traditionell julfest kan spexas till med att tomtedräkterna matchas med lite glittriga accessoarer: En guldfärgad peruk istället för vitt skägg, en röd fjäderboa blir utmärkt istället för en grå tomtehalsduk.

Vill du komma ifrån jultemat kan du istället skicka ut ett inbjudningskort där du ber dina väninnor att komma klädda i 20-tals inspirerade kläder. Ladda spellistan med härlig Charleston-musik och dröm dig tillbaka till det glada decenniet när högkonjunkturen togs för givet och jazzmusiken gjorde entré som förstklassig underhållsmusik.

Fixa en fest med lite spänning och bjud in dina gangsterväninnor. I slimmad och sexig gangsterutstyrsel blir du en svårslagen skurk som innerst inne bara vill ha en kul fest med bästa tjejligan. Ordna lite god plockmat till festen eller beställ från en cateringfirma om du vill ha allt serverat på ett fat och slippa disken.

Lycka till med att planera nästa fest. Tänk på att ett tema bryter isen och lättar upp stämningen!