Längre hår på nolltid

kvinna med vackert hårIbland kan det vara kul att förnya sitt yttre lite och då är hårförlängning, eller extensions som det också kallas, ett alternativ. Löshår har verkligen slagit igenom ordentligt den senaste tiden. Det är ett bra alternativ för den med kort och tunt hår som är missnöjd med sin frisyr och helt enkelt inte orkar vänta på att håret växer ut.

Hur funkar då hårförlängning? På Amelia kan du se en steg för steg-guide till hur en hårförlängning går till. Det första steget är att välja extensions i rätt nyans. Du kan antingen köpa dessa via din frisör eller införskaffa det själv via nätet. Ett bra alternativ är Pozehair som är något av specialister på löshår, både syntetiskt och äkta. Syntetiskt löshår är billigare än äkta och väljer man sådant av hög kvalitet blir resultatet precis lika snyggt som med äkta löshår!

När du väl har ditt löshår fästs det i tunna slingor nära hårbotten. Det kan antingen fästas med klämmor eller lim – det varierar lite. Fästena blir tydligare allteftersm håret växer, varför man måste upprepa behandlingen med jämna mellanrum. Normalt är att göra en ny behandling var tredje månad.

Välj din egen stil

Det roligaste med hårförlängning är att du själv får bestämma vilken stil du ska ha. Vill du ha ett Hollywoodsvall? Eller en lång, rak Naomi Campbell-stil? Båda går att uppnå. Tar du bara väl hand om ditt hår med särskilda hårvårdsprodukter och borstar, håller sig förlängningen snygg länge.