Måsten på julens önskelista

shutterstock_238485283

Om du inte börjat fila på din önskelista, är det dags att sätta igång. Vi har letat igenom hela internet (känns det som) efter de bästa mode- och skönhetsprylarna som alla borde ha. 

Snyggaste skyddet till telefonen

Mobilen är en modenörds bästa vän. Här får vi de senaste nytt i modevärlden och kan hitta de bästa sakerna för vår garderob och sminkväska. Därför ska man ta väl hand om mobilen.

Få mer plats i väskan genom att skippa börsen och istället ha ett plånboksfodral till telefonen. iDeal of Sweden skapade det första till den svenska marknaden och de har hållit hög standard redan från start. Fodralen och plånböckerna är skapta i läder och passar alla utstyrslar.

Vackraste svallet med hårolja

Oavsett årstid har man rätt att se fantastisk ut. En stor del av din skönhet sitter i håret som ska vara glansigt (utan att vara fett) och mjukt. Om du vill skydda håret och få den där glansen som man ser på röda mattan, ska du satsa på hårolja. Du använder bara några droppar åt gången: du kommer långt med en enda flaska.

Beroende på hårtyp och budget finns det olika varianter som passar. Bäst i Test har kollat på några av de största och ger bra förklaringar till varför man ska välja en över de andra.

Väldoft i hemmet

Trender sträcker sig inte enbart till handväskan eller sminkbordet. Trender finns också i hemmet. Varför inte satsa på lite väldoft i hemmet? Med doftljus kan du skapa en annan atmosfär i rummet och få hela bostaden att dofta underbart.

Satsa på att köpa lite dyrare doftljus där man använt sig av bättre råvaror och bättre stearin som brinner länge och jämnt. En av de populäraste doftljusmärkena som lever upp till, ordet kvalité är Voluspa. Det säljs lite överallt, men framförallt på nätbutiker. Men nu under jultid kan du hitta märket även hos Kicks som säljer dem i små vackra brukar som är snygga att ha stående även när ljuset är släckt.