Nya iphones, nya fodral och skal

iphone skärmApple har släppt nya iphones och det gör i alla fall mig taggad att få dyka ner i skal och fodralsdjungeln för att hitta något nytt till min framtida telefon.

Wifi-antenn

Macworld testade och skrev för ganska precis ett år sedan om ett skal som var en underlig liten skapelse från Absolute Technology. Den Innehåller en wifi-antenn som enligt dem själva skall förbättra wifi uppkopplingen och internethastigheten. De som testade den kunde konstatera en viss förbättring men kanske inte tillräcklig för att rekommendera en för gemene man.

Batteriskal

Att få förlängd batteritid med hjälp av ett batteriskal kan vara väldigt praktiskt om man är på resande fot eller alltid glömmer att ladda telefonen. Vad som inte är lika praktiskt är hur tjock ett sådant skal gör telefonen, det är inte bra för små händer eller fickor.

De flesta klarar sig med batteritiden som finns inbyggd och om man inte gör det finns det externa batterier som fungerar bra att bära i handväskan för nödsituationer.

Fodral med plånbok

Med ett plånboksfodral kan du skära ner hur mycket saker du bär drastiskt. Lädervarianter är något som passar väldigt många i smaken och som säkerligen kommer bli allt vanligare nu då nya iPhone innehåller Apples egna betallösning, då behövs inte lika många kort.

Skal och ställ

Skal med ställ är en annan praktiskt lösning, speciellt om man gillar att se på film på telefonen. Dessa skal finns i många olika varianter, stilar och prisklasser. Om detta är vad man är ute efter finns det mycket att välja på.