Tema på tjejfesten

Tycker du att det är svårt att komma på idéer när det gäller att anordna en fest? Om du har mycket att tänka på kan det vara svårt att få bra idéer.

Att anordna en fest med ett specifikt tema är något som kommer att uppskattas av dina vänner. Temat kan i princip vara vad som helst som du kommer på, det finns inga regler.

Tjejfest

Välja tema

Under årens lopp har du säkert samlat på dig massor med prylar och kläder som du inte längre använder. Barnen växer till exempel ur sina kläder och kanske ligger de i förrådet och samlar damm. Då kan du göra som Jenny Steen i Malmö. Hon kom på den smarta idén att bjuda in till en klädbytarfest. Genom att anordna en sådan blir det genast mycket roligare att samla ihop alla kläder du inte längre använder. Om vädret tillåter kan du till exempel kombinera klädbytet med en grillkväll. Ett liknande förslag för de som har barn som spelar ishockey är att anordna en fest med temat hockeybyte. Här kan du ta hjälp av lagets ledare för att få ut information om festen och även få hjälp med en lokal.

Skicka ut inbjudningskort

Oavsett vad du väljer för tema måste du bjuda in dina gäster till festen. De tycker säkert att det är roligast om de får en inbjudan som matchar temat med posten. På Internet hittar du många olika inbjudningskort att välja mellan. De roligaste korten att både skicka och få, även för vuxna, är de som normalt används för barnkalas, där fantasin flödar.

Låt fantasin sätta gränsen

Temafester är alltid uppskattade och när det gäller val av tema finns det egentligen inga gränser. Låt fantasin flöda och bjud till exempel in dina vänner på en fest där ni förenar nytta med nöje. Vid en klädbytesfest sparar ni dessutom pengar i samma veva.