Trendiga träningskläder

Lika som övriga plagg är det även roligt att hänga med i trenderna på träningskläderna. Träning och hälsa är modernt i sig och det blir alltid roligare att träna om man får dra på sig ett par trendiga kläder och utföra passet i. Här kommer lite tips för vilka trender som gäller på träningskläderna i vår.

Härliga träningskläder

Färg och form

Tidigare år har träningskläder varit ganska neutrala och i hela enhetliga färger. Detta är något som nu är på väg bort och idag finns det härliga träningskläder i många spännande mönstertryck. Ett exempel ser du här från lannasport.se, ett par supersnygga träningstights i ceriserosa och svart mönster. Matcha dessa gärna med en sporttopp i samma mönster med en snygg träningströja med tryck över. Vill du sticka ut ännu mer och gillar djuriska mönster på dina plagg finns det även träningstights i leopardmönster. Perfekt för den trendiga. Det är idag helt rätt med träningskläder i både annorlunda färger och mönster så satsa på några utstickande träningsplagg i vår.

Funktionsplagg

Funktion

En annan stor trend för i vår är funktion. Det är trendigt med plagg som är av god funktion, bra materialval, skön passform med praktiska lösningar. Praktiska plagg är dessutom mycket härligare att träna i, plaggen uppfyller sin funktion och är behagliga mot kroppen. Ska du ut på en löprunda, satsa på löpartights med bra stöd över de större muskelgrupperna. Ska du istället gå på ett lugnare pass, exempelvis yoga, satsa istället på plagg med god rörlighet som inte tar emot, gärna i luftiga, svala material.

Färger

I vår är de flesta starkare färgerna rätt på träningskläderna men vill du gå helt efter vårens trender är det färger som citron-gul, fridfullt-blå, ljung-lila, lime-grön och peppar-röda toner som gäller. Matcha dessa gärna med varandra för att skapa en unik och cool träningsstil.