Vackert och praktiskt under

Det är inte bara viktigt att ha snygga kläder som syns. Det är minst lika viktigt att ha vackra kläder under till och kanske framför allt praktiska. Underkläder som sitter bra och bekvämt är väldigt viktigt för att övrig klädsel också ska sitta bra.

Rätt BH

Det är viktigt med en BH som verkligen passar till den byst man har annars är det lätt att problem med skav och dylikt uppstår. BH finns inte bara i olika storlekar utan också i olika typer som till exempel balconette, utan bygel, push-up och minimizer.

Balconette är en BH utan axelband som formar bysten underifrån. Den här typen av BH passar bra till baraxlat. En BH utan bygel ger mjukt och bekvämt stöd och passar bäst under exempelvis en blus. En push-up-BH framhäver bysten på ett bra sätt och passar bra till urringat, v-ringat eller under en skjorta. En minimizer gör att bysten känns mindre samtidigt som den är skön att bära med sina breda axelband. Passar bra till mer avslappnad klädsel.

Trosor

Precis som BH är det viktigt att välja rätt trosor till rätt plagg så att det känns bekvämt. Vad gäller tajta kjolar, byxor eller klänningar är så kallade seamless-trosor ett utmärkt val. När man tränar är ett bra tips att ha laserskurna trosor som sitter väldigt bra på kroppen och knappt märks. Vid mer romantiska tillfällen är små söta spetstrosor ett givet val.

Shapewear

Så kallade shapewear är ett utmärkt underplagg om man vill framhäva sina snygga former på allra bästa sätt. Shapewear lyfter upp, håller in samt trollar bort på ett smart sätt och vips kan man använda den där snygga klänningen eller kjolen igen.